Overige massages

Sport˗ en ontspanningsmassage

Een krachtige of juist zachtere massage voor een betere gezondheid van lichaam en geest. 

Massage bij Praktijk Eigen-Wijsheid Hoeksche Waard

Een krachtige of zachte massage

Ga jij voor ontspanning en verwennerij? Of juist voor een wat stevigere aanpak die past bij jouw klacht? Hoe dan ook: een massage is altijd goed voor jouw lichaam en geest. Het maakt namelijk je spieren een stuk soepeler, draagt bij aan het preventief voorkomen van blessures of stress en biedt een momentje van mentale ontspanning. Welke massage kies jij? Ontdek wat bij jou past!

Sportmassage door Praktijk Eigen-Wijsheid in Strijen

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is niet, zoals de naam misschien suggereert, alleen voor sporters. Ook niet-sporters kunnen namelijk last hebben van overbelasting, verkeerde werkhoudingen of vastzittende stressklachten. Een sportmassage is daarom een krachtigere massagevorm die zich extra richt op de spieren. Er wordt gebruik gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken en zorgt voor een sneller spierherstel. Maar naast het herstellen en voorkomen van blessures of klachten kan een sportmassage óók heerlijk ontspannend werken!  

Voordelen van sportmassage: 

  • Een sportmassage zorgt voor een sneller herstel na inspanning of verkeerde houdingen 
  • Met een sportmassage kun je vervelende blessures voorkomen 
  • Een sportmassage werkt ontspannend op je mind en verbetert daardoor je slaap 

 Een sportmassage kost €55,- en duurt circa 60 minuten 

“Tijdens mijn zwangerschap raakte ik aardig overwhelmed en nam stress de overhand. Dit zorgde voor vele fysieke en geestelijke blokkades. Op de tafel bij Patricia kwamen mijn hoofd en lichaam eindelijk weer op één lijn. Ontspannend en confronterend tegelijk. Maar zo waardevol! Ik kan het iedereen aanraden.” – Iris Slabbekoorn

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige variant van de bekende klassieke massage. Het is een van de bekendste massagevormen en richt zich vooral op ontspanning van de spieren en het lichaam zonder harde aanrakingen. Een ontspanningsmassage boek je meestal wanneer je toe bent aan een momentje voor jezelf of stress door diverse gezondheidsklachten wilt verminderen. Ervaar je geen directe spanning? Ook dan is een ontspanningsmassage aan te raden. Deze massage werkt namelijk preventief en zorgt ervoor dat je in de toekomst sneller stress los kunt laten.

Voordelen van ontspanningsmassage: 

  • Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je sneller vervelende situaties kunt loslaten 
  • Met een ontspanningsmassage verminder je uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals pijn, vastzittende spieren en migraine  
  • Een ontspanningsmassage brengt je lichaam en geest weer tot rust  

Een ontspanningsmassage kost €60,- en duurt circa 60 minuten 

Ontspanningsmassage Praktijk Eigen-Wijsheid

Een sport˗ of ontspanningsmassage boeken?

Wil jij een sport- of ontspanningsmassage boeken? Neem dan contact op! Dit kan door te mailen naar patricia@praktijkeigen-wijsheid.nl of door te bellen naar 06 33 97 67 55. Ik probeer altijd binnen 48 uur iets van mij te laten horen!