CONTACTGEGEVENS

Contact opnemen?

Heb je een vraag over massagetherapie, NEI-therapie of behandelingen bij zwangerschap? Ben je nieuwsgierig geworden naar welke behandeling het beste bij jou past of wil je direct een afspraak inplannen? Neem dan snel contact op. Hoe? Door het contactformulier in te vullen of door direct te mailen naar patricia@praktijkeigen-wijsheid.nl. Ik probeer altijd binnen 48 uur te reageren.  

Contact Praktijk Eigen-Wijsheid Strijen

Contactgegevens en praktijkvestiging

Praktijk Eigen-Wijsheid zit gelokaliseerd in Strijen, Hoeksche Waard en is makkelijk te bereiken vanuit Dordrecht, Barendrecht en Rotterdam. Gratis parkeren voor de deur is mogelijk. 

06 33 97 67 55

Je kunt me altijd bellen. Maar omdat mijn klanten mijn volledige aandacht verdienen kan het voorkomen dat ik niet direct opneem. Laat je dan een berichtje achter?

patricia@praktijkeigen-wijsheid.nl

Ben je niet zo van het bellen? Stuur dan een mailtje naar bovenstaand e-mailadres (of vul het formulier in). 

Strijen Hoeksche Waard

Praktijk Eigen-Wijsheid zit gelokaliseerd Strijen, de Hoeksche Waard. Je kunt hier gratis parkeren voor de deur. 

Contactformulier

Wil je op een laagdrempelige manier weten wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in. Ik probeer altijd binnen 48 uur van me te laten horen. Je gegevens worden alléén gebruikt voor het leggen van contact. Dus don’t worry: je wordt hierna niet blijvend lastig gevallen 😉

9 + 1 =

Klacht of geschil

Hoewel ik er alles aan doe om jouw behandeling(en) zo prettig mogelijk uit te voeren, kan het voorkomen dat je ontevreden bent over mij als zorgverlener. Als dat zo is hoor ik het graag. Komen we er samen niet uit? Dan kun je de hulp inschakelen van de geschillencommissie van VBAG.