BEHANDELING

NEI˗therapie en coaching

Voor het achterhalen van jouw onbewuste blokkades en het oplossen van steeds terugkerende emotionele of lichamelijke klachten waar geen duidelijke of medische oorzaak voor gevonden is. 

Biotensor voor NEI-therapie

Wat is NEI-therapie?

Wist je dat jouw lichaam per dag wel tientallen signalen, zoals blijdschap, pijn en verdriet, afgeeft? Maar doordat we tegenwoordig te vaak en te veel in ons hoofd zitten merken we deze signalen vaak niet of te laat op, wat uiteindelijk kan leiden naar één of meerdere blokkades. Deze onbewuste blokkades zorgen regelmatig tot emotionele problemen of lichamelijke klachten. En dat kan best vervelend zijn.

Met behulp van NEI-therapie – dat staat voor Neuro Emotionele Integratie – sporen we samen jouw blokkades op zonder herbeleving van de oorzaak of gebeurtenis. In één of meerdere sessies word jij je bewust van jouw onderbewuste probleem en krijg je duidelijke inzichten om jouw klacht op te lossen of hoe je er in het vervolg mee om kunt gaan. Want jouw lichaam heeft vaak het antwoord, zolang je maar luistert.

Waarom NEI-therapie?

Het grote voordeel van NEI-therapie is dat je niet eindeloos hoeft te praten over jouw klacht of probleem. Samen sporen we doelgericht de oorzaak van jouw trauma, emotionele problemen of lichamelijke klachten op, maar uiteindelijk bepaal jij zelf wat je met deze informatie doet. Het is jouw eigen proces waarbij jij aan het stuur staat. Benieuwd of jouw klacht verholpen kan worden met behulp van NEI-therapie? Dit lijstje geeft je een goede indicatie welke klachten ik met regelmaat behandel:

Een NEI-sessie in mijn praktijk in Strijen (Hoeksche Waard) duurt gemiddeld 90 minuten en kost €108 euro. Wil je liever op afstand behandeld worden? Dan is een online NEI-sessie via Zoom of Skype ook een mogelijkheid. Een behandeling op afstand heeft hetzelfde effect als een behandeling in de praktijk. Wil je graag de sessie verlengen? Dat kan voor €18,- per kwartier wanneer mijn agenda dit toelaat.

“Mijn klacht was wat vaag en dus ook moeilijk te benoemen: op alle vlakken was ik mezelf kwijt. Mijn doel? Weer de oude worden. Zonder het nerveuze gevoel in mijn lijf en met name het achter me kunnen laten van een gebeurtenis die heel diep indruk heeft gemaakt. Bewust maar onbewust nog meer. Tijdens de behandeling zijn we op diverse onderwerpen uitgekomen. De meeste zeer persoonlijk en herkenbaar. Patricia legt goed uit wat ze doet en waarom waardoor je je op je gemak voelt. Ik betwijfel of ik zonder deze sessies nu op het punt was geweest waar ik nu sta. Ik herken mezelf terug en geniet weer van de dagelijkse dingen!” – Stephanie

Hoe werkt NEI-therapie?

We starten de NEI-sessie altijd met een korte kennismaking. Zo leren we elkaar beter kennen en krijg ik gelijk helder wat voor probleem jij ervaart. Op basis van deze informatie zoek ik met behulp van mijn biotensor, dit is een energetisch meetapparaat, naar de oorzaak van jouw klacht. Tijdens de sessie stel ik verschillende specifieke vragen, maar hardop hele antwoorden geven hoeft niet.

Je onderbewustzijn geeft namelijk reactie voor jou en de biotensor geeft aan of het antwoord voor je onderbewuste ook echt de waarheid is. Dit voorkomt onnodig lange praatsessies en herbeleving van het probleem. Een NEI-sessie wordt daarom bijna nooit als confronterend ervaren en biedt vaak zelfs directe opluchting. Of je klacht ook daadwerkelijk verdwijnt heb je helemaal zelf in de hand. De drempel is weg, maar uiteindelijk moet je zelf bereid zijn om met de oorzaak aan de slag te gaan. Soms zijn er meerdere sessies nodig om tot de kern van het probleem te komen.

Biotenser voor NEI-therapie Praktijk Eigen-Wijsheid Strijen
Praktijk Eigen-Wijsheid intakegesprek voor massatherapie

Voor wie is NEI-therapie?

NEI-therapie gaat uit van jouw eigen mogelijkheden en krachten. Je leeftijd of geslacht maakt bij deze therapie daarom niet uit. Het is geschikt voor iedereen. Zo voelen jonge kinderen vaak heel intens, maar zijn ze niet in staat om alles een plekje te geven wat kan leiden naar gedragsproblemen of voor jou onverklaarbare emoties. Omdat ze nog zo jong zijn biedt NEI-therapie de kans om snel grote stappen te maken zonder moeilijke gesprekken te voeren! Maar naast kinderen hebben óók volwassene baat bij NEI-therapie. Want allemaal ervaren we regelmatig blokkades, klachten of onverwerkte trauma’s die een oplossing verdienen. Zullen we samen de kern van jouw probleem aanpakken en je klachten laten verdwijnen?

Een NEI-sessie boeken? 

Wil jij weten wat NEI-therapie voor jou kan betekenen of ben je na het lezen overtuigd geraakt door de kracht van NEI? Neem dan zeker even contact op. Dit kan door te mailen naar patricia@praktijkeigen-wijsheid.nl of door te bellen naar 06 33 97 67 55. Ik probeer altijd binnen 48 uur iets van mij te laten horen!