OVER

Praktijk Eigen˗Wijsheid  

Jouw praktijk in Strijen (Hoeksche Waard) voor holistische massagetherapie, NEI-therapie of begeleiding tijdens de zwangerschap.

Praktijk Eigen-Wijsheid in Strijen

Bewustwording begint bij jezelf 

Hoe gaat het met je? Een alledaagse vraag die we vaak automatisch beantwoorden met ‘het gaat goed hoor’. Maar zeg eens eerlijk: hoe gaat het op dit moment écht met je? Wat voel of ervaar je in je lichaam? Voel je je fit en energiek? Of ervaar je misschien juist wat spanning of stress? Het hebben van deze gevoelens hebben onwijs veel invloed op hoe jij je echt voelt op dit moment. Omdat we niet altijd luisteren naar deze gevoelens raken we wel eens uit balans. Om weer opnieuw in balans te komen is vaak bewustwording en ontspanning nodig. En daar help ik jou graag bij! 

Patricia Westendorf Pieters is Praktijk Eigen-Wijsheid

Hi, ik ben Patricia

… en ik ben het gezicht achter Praktijk Eigen-Wijsheid. Mijn reis binnen de massagewereld begon in 2006 als sportmasseur. Op dat moment sportte ik zelf veel en liet mij regelmatig masseren. Dat triggerde mijn interesse. Want wanneer ik op de behandeltafel lag ervaarde ik echt even ontspanning: zowel fysiek als mentaal. Die ontspanning wilde ik graag zelf ook overdragen aan anderen. En dus deed ik dat.  

Een aantal jaren later ontstond er, uit verlangen naar persoonlijke groei, interesse in (holistische) massagetherapie. Ik volgde een 4-jarige opleiding op HBO-niveau aan de Holos Academie en leerde alles over uit het hoofd en weer in het lijf komen. Want ons lichaam geeft per dag tientallen signalen af, maar daar naar luisteren doen we niet altijd. Wanneer je bij mij op de behandeltafel ligt pakken we jouw probleem daarom ook met aandacht aan.  

Maar omdat ervaring leert dat blokkades niet altijd volledig worden verholpen met behulp van een massagesessie besloot ik in 2021 óók een aanvullende opleiding tot NEI-coach te volgen. Zodat we zonder ellenlange praatsessies snel tot de oorzaak van een klacht of probleem kunnen komen en jij weer baas wordt van jouw eigen zijn. 

Mijn missie? Jou voorzien van een momentje voor jezelf, het aanpakken van lichamelijke of emotionele klachten en je bewust laten worden van het hier en nu. Kom je snel eens langs in de praktijk? 

“Ik vertelde dat ik eigenlijk wel van het roken af wilde. Patricia kon mij daar bij helpen. Normaal als je stopt met roken tel je het eerste jaar de dagen, weken en zelfs maanden. Nu niet. Ik ging als roker naar binnen en verliet als niet-roker de praktijk. De NEI-behandeling zelf is erg bijzonder. Wist niet goed wat ik daarvan moest denken. Maar het heeft mij zo ontzettend geholpen. Ik kan dit iedereen aanraden die een steuntje in de rug nodig heeft! ” – Petra

Praktijk Eigen-Wijsheid

Ervaar jij lichamelijke en/of emotionele klachten? Ben je opzoek naar meer verbinding tussen je lichaam en je hoofd? Of wil je gewoon even een heerlijk momentje voor jezelf? Dan kun je bij Praktijk Eigen-Wijsheid terecht voor:

 

    • Holistische massagetherapie
    • NEI-therapie/coaching
    • Zwangerschapsmassage en NEI-therapie bij zwangerschap
Praktijk Eigen-Wijsheid Massagetherapie

Afspraak maken? 

Ben jij na het lezen van mijn verhaal enthousiast of nieuwsgierig geworden naar wat het beste bij jou past of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling? Neem dan zeker even contact op. Dit kan door te mailen naar patricia@praktijkeigen-wijsheid.nl of door te bellen naar 06 33 97 67 55. Ik probeer altijd binnen 48 uur iets van mij te laten horen! 

2 + 15 =